Aлгоритмите на Google са изключително добри в това да предвиждат каква информация искаме да открием в интернет и оптимизират работата си, колкото повече ги използвате. Компанията преди година реши да спре да използва името Google Now и представиха официално Feed. Toва е персонализираната емисия от съдържание в профила ви, която  показва актуални новини и прогноза за времето в района, където се намирате. Функцията все още не е налична във всички държави. 

 

 

Оказва се, че Google вече са решили да променят името на секцията с новини и вместо Feed за в бъдеще ще се казва Discover. Информацията е на xda-developers, които откриват потвърждение за съществуването на това име в кода на официалното приложение на компанията. В интернет дори се появиха няколко скрийншота, които допълнително ни убеждават, че скоро Google Feed ще бъде преименуван на Discover. Снимките показват и новото лого на Google Discover.

 

 

Символът запазва отличителните четири цвята от логото на Google и формата му наподобява звезда. Някои потребители дори получиха уведомления, които ги подканват да изпробват сами възможностите на Discover. Компанията се нуждае от още време за тестване преди да позволи на всички да използваме Discover в своите профили. Все пак едва ли ще ни са налага да чакаме твърде дълго и премиерата вероятно ще стане факт до няколко седмици.

 

Oще от Digital: Как да възстановим Google профила си в случай на проблем