Кафето е една от най-обичаните топли напитки в глобален мащаб и милиони потребители не биха си представили как могат да стартират деня си без неговия аромат. Nootrobox е името на компания, която сега привлича вниманието ни с интересен продукт, който ще ни позволи по изцяло нов начин да консумираме тази напитка.  Неговото име е Go Cubes и както то подсказва представлява интересни кубчета за дъвчене, които според нея са „бъдещето на кафето“ съобщава CNet.

 

Компанията възнамерява да продава на пазара три отделни разновидности на Go Cubes, които се казват Classic Drip, Mocha и Latter, като всеки от тях се отличава с различен, уникален вкус. Кубовете съдържат не само кофеин, но и специални съставки на Nootrobox, които ще позволят на потребителите да стоят по-дълго време будни и да са активни през целия ден. Сред химичните елементи, присъстващи в тези добавки са витамин Б и аминокиселини, които допринасят не само са по-бързо събуждане, но и подобряват когнитивните функции.

 

В момента Go Cubes събират финансиране в уеб сайта на Indiegogo, като ако всичко върви по план трябва да се продават на глобалния пазар от ноември. Базовият пакет ще струва около €15 като в него са включени шест опаковки с по четири кубчета, а най-скъпата версия ще се доставя за €200. В този случай, обаче ще получите възможността да разполагате с общо 400 броя на Go Cubes.

 

Вижте как да направим перфектно кафе с помощта на смартфона си