Купете G3 Mobile с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Днес използваме основно смартфони, но понякога добрият стар GSM е предпочитан и ни върши много повече работа от смартфона. Особено в случаите когато телефонът има екстри с които никой смертфон не може да се похвали. В това свое видео ревю, Digital.bg ще ви покаже телефона G3 Mobile, който определено е много повече от обикновен GSM и успя да ни изненада с няколко доста приятни екстри.

Телефонът идва в тази кутия, като вътре освен него, намираме зарядно и Hands-Free. Цветовите разновидности в които можем да срещнем G3 Mobile са червена, зелена и оранжева, като в различен цвят е само периферната част. Основата на корпуса е черна матирана пластмаса с релефна текстура. Материалът е много здрав и телефонът не се пързаля в ръката ни, дори когато говорим продължително…а повярвайте ни, батерията ни позволява да го правим денонощно, но за нея след малко.

 

Тук само ще отбележим, че когато си вземете телефона, няма да можете да го активирате веднага, защото батерията стои с протектор който не ѝ позволява да се изразходва преди първоначалното стартиране. Свалете задният капак на G3 Mobile, премахнете го и поставете батерията отново. Телефонът е готов за стартиране.

 

Размерите на телефона го правят удобен за държане в ръка, големите бутони се виждат добре и са подходящи за работа дори с ръкавици. G3 Mobile е Dual SIM и работи с две пълноразмерни SIM карти.

 

 

Едно от най-големите преимущества на телефона супер силният високоговител който се намира на гърба му. Ако свалим задния капак, отдолу се вижда доста сериозна колонка която тестовете ни показват, че възпроизвежда нечуван силен звук.

 

Толкова силен, че в средностатистическа стая, дори ще ви се налага да намалявате звука. Тук можете както да слушате mp3-ки, така и да се възползвате от FM радио, без да се налага да свързвате слушалки вместо антена. В корпуса на G3 Mobile е вградена такава и обхватът ѝ е доста добър. Радиото автоматично превключва между станциите само с едно натискане и намирането им става доста бързо.

 

 

В телефона има също така качествен микрофон, който ви позволява да записвате гласови бележки. “Auto record”  функция пък ви позволява автоматично да записвате разговорите които провеждате. В G3 Mobile намираме и други интересни функции като например  “Schedule SMS” която ви позволя да изпратите SMS в определен час, на предварително зададена от вас дата. Имате конвертор на мерни единици – тегло и дължина, калкулатор, 2 игри и Интернет през WAP и GPRS.

 

Телефонът е с 2.4" LCD дисплей и има VGA камера с която да правите снимки. Като тук има едно условие – за да се възползвате от мултимедията която предлага телефона, трябва да поставите microSD карта, защото вградената в телефона памет е достатъчна само за оперативни нужди. Файлове можете да прехвърляте както жично, чрез microSD, така и безжично с Bluetooth.

 

В горната периферна част има 4 силни LED диода които превръщат G3 Mobile в силен фенер. От настройки може да се направите  така, че автоматично да изпращате с него SOS морзов сигнал.

 

 

G3 Mobile определено е телефон, създаден да оцелява. Доказва го и огромната му батерия, която има на разположение цели 3200mAh заряд. В зависимост от използването и покритието на мрежата, той може да ви е достатъчен за до седмица работа с едно зареждане.

 

Освен всичко друго, G3 Mobile е и с доста ниска цена. Колко точно е тя в момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя – Smartfonix.com