Вече ви информирахме кои са най-интересните функции в iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone Pro Max. Докато очакваме да стартират продажбите на пазара разбираме нови детайли за едно от камера подобренията. Бъдещите собственици  ще могат да се възползват от подобрена версия на Filmic Pro приложението, която предлага iPhone 11 Pro. По този начин смартфона е  в състояние да заснема едновременно от предната и задната камера.

 

Тази функция позволява да го направите също с Ultra-Wide и стандартните обективи в задната част на iPhone 11 Pro. Добрата новина е, че няма да се налага да отделяте средства да си купите устройството, ако искате да тествате сами този полезен инструмент. Опцията да заснемате съдържание едновременно от няколко камери ще е налична и за някои от по-старите версии на устройствата като iPhone XS и iPhone Xr, съобщава 9to5mac.

 

 

Очаква се това да е едно от многото подобрения в iOS 13, която скоро ще е достъпна за всички потребители. Допълнително ще разберем повече детайли точно какви комбинации от камерите на iPhone Xr и iPhone XS ще поддържа Filmic Pro. Със сигурност интеграцията на функцията към по стари версии на устройствата ще се хареса на доста потребители, като им предостави още по-атрактивни възможности за мобилна фотография.

 

Още от Digital: Apple iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max – Цена и подобрени камери