Microsoft предлага най-добрия пакет от офис приложения и разнообразни планове за бизнес потребителите, с които да комуникират с колегите си и да бъдат максимално продуктивни. Скоро ви информирахме, че Оffice 365 вече ще се казва Microsoft 365.

Новата платформа вече е достъпна за потребителите в две конфигурации, като Microsoft 365 Personal струва $6.99, докато Microsoft 365 Family е наличен за $9.99. Едно от най-важните приложения, които са част от платформата е OneDrive.

Oблачната услуга предлага интеграция с всички важни софтуерни решения, които Microsoft предлага на потребителите.

На практика това е най-удобния начин да качвате файлове, да ги организирате в папки, да споделяте документите с други хора, както и да ги отваряте от всяко едно устройство с достъп до интернет.

OneDrive е подходящо решение за управляването и синхронизирате на всичките ви файлове, дори когато не използвате активно екосистемата от приложения на Microsoft. Преди няколко месеца компанията разкри детайли за няколко нови подобрения, които ни очакват в облачната услуга.

 

 

Сега разбираме, че една от най-очакваните функции в приложението вече е достъпна както за бизнес потребителите, така и за обикновените портфолио.

От mspoweruser информират, че "Differential Sync" опцията вече се разпространява до всички акаунти. 

Ако не сте запознати това е полезен инструмент, който позволява да се синхронизират само части от големи файлове, които са били редактиране.

По този начин се ускорява целия процес, тъй като не се споделя файла в пълния му размер.

В случай, че използвате мобилно устройство в движение ще можете да си спестите трафик на мобилен интернет, докато работите с "Differential Sync". Добрата новина е, че Microsoft са се постарали да осигурят съвместимост с повечето популярни файлови формати.

Това означава, че можете лесно да синхронизирате JPEG, PDF, MOV, MP4 файлове в OneDrive и SharePoint с новата функционалност.

Предвидена е и поддръжка за Offie 2016 файлове. Интеграцията с другите офис приложения ще продължи да бъде водещ приоритет за Microsoft в рзаработването на OneDrive.

 

 

Oще от Digital: Облачната услуга OneDrive ще замени Samsung Cloud на всички Galaxy смартфони на Samsung