Милионите фенове на Formula 1 по цял свят с радост ще научат, че организаторите на най-гледаното автомобилно състезание работят върху нова онлайн услуга. Благодарение на нея всеки от нас ще има как да стриймва на живо в интернет всички надпревари от годишния календар на Formula 1. За целта ще трябва да регистрира акаунт и да плати месечна такса, за да може да излъчва в реално време състезанията на своите устройства. Самият абонамент ще е между $8 и $12 на месец. 

 

 

Самата услуга ще се казва F1 TV и ще е достъпна на време за старта на новия сезон. Припомняме ви ,че първото състезание е в Мелбърн, Австралия и ще се проведе на 25 март. Имайте предвид, че F1 TV ще е достъпна както за компютрите, така и за смартфоните с Android и iOS, информира TheVerge. Oчаква се да бъдат представени и приложение за собствениците на Amazon TV и Apple TV устройствата. Много е вероятно това да стане на по-късен етап от старта на редовния сезон.

 

 

Идеята за премиерата на подобна услуга и може да увеличи значително броя на зрителите, които гледат оспорваните състезания от Formula 1. Oпцията за излъчване на мобилното устройство е доста полезно, тъй като ще позволи на хората, които са в движение също да следят какво се случва на пистата. Потребителите ще могат да гледат от различни ъгли и да получават на живо различни статистики за представянето на отделните пилоти и отбори по време на състезателните обиколки.

 

Вижте болидите във Formula 1 ще имат нов дизайн заради сигурността