Philips представи върхови бизнес решения за българския пазар, които дават възможност на маркетинг мениджърите и управителите на компании да надскочат традиционното ниво в промотирането на своите стоки и услуги като създадат интерактивна среда за клиенти и партньори.

LCD Touch monitor - повече взаимодействие с аудиторията с чувствителния на допир 107 см (42”) LCD дисплей за няколко потребителя. Представяйки важна информация или маркетингови послания на аудиторията си с поразяваща чистота. Благодарение на интерактивния екран, чувствителен на допир, можете да ангажирате вниманието на клиентите в много по-голяма степен.
Създайте хипнотизиращи видео стени! С нулева рамка и поразяващо full HD качество на картината със сигурност ще постигнете запомнящо се визуално преживяване.

Покажете маркетинговите си съобщения със стил с този елегантен 42“ LED дисплей -  BDL4250EL. Постигането на максимален визуален ефект и същевременно ниска цена на притежание никога не е било толкова лесно и впечатляващо. Този 42“ дисплей предлага великолепна full HD картина и ниска консумация на енергия, благодарение на edge LED подсветката.


Наситени изображения за аудиторията с безценна смарт производителност - BDL4220QL. Осигурете поразително ясни изображения по екологичен начин с този edge LED дисплей. С висока производителност и надеждност, но с ниска консумация на енергия, той е идеален за проекти, където компромисите нямат място.


Пълно 3D изживяване без нужда от специални очила с BDL2331VS.
Покажете вашето послание в зашеметяващо 3D, с отлично качество на картината и без нужда от специални очила. С 28 отделни 3D изгледа можете да пресъздадете смайващи изображения, които да покорят вашата аудитория.

В България са вече е достъпна и линията Philips Clinical Review. Тези дисплеи имат уникално, антимикробно покритие за ограничаване на излагането на бактерии и възможно заразяване. С размери на екрана от 21.5, 24 и 27 инча, ултра резки, висококачествени панели и DICOM-съвместимо D-Image изображение за достоверни цветове и възпроизвеждане на степените на сивото, тези дисплеи помагат на професионалистите в клиниките за поставяне на точни диагнози.


Излагането на патогени (микробни микроогранизми) е основно притеснение в клиничните среди, а оборудването, което може да контролира това излагане, играе значителна роля в тази насока. Всички дисплеи Philips Clinical Review включват уникална технология за антибактериална защита, която не позволява на бактерии и други микроорганизми да се развиват, и по този начин предотвратява разпространението на инфекции. Това се постига чрез добавяне на съвместимо със стандарта JIS (Japanese Industrial Standard) Z2801вещество директно в материала на корпуса, като то създава предпазен щит, пречещ на развитието на често срещаните микроогранизми. Дисплеят може лесно да бъде почистен със стандартни продукти, без това да наруши качествата на покритието – важен факт за клиничните среди, където чистенето се извършва често и трябва да бъде възможно най-ефективно.