Вижте още видеото с Топ 10 скрити функции и бързи команди в YouTube при гледане на компютър (Видео)

 

YouTube е мястото за видео изява на милиони потребители от целия свят. В него може да се види буквално всякакво съдържание. Дори няма да изброяваме възможностите - те включват абсолютно всичко за което можете да се сетите. Едно от тези неща са технологиите, които са неизменна част от ежедневието и за новостите при които Digital.bg ви информира ежедневно. Ние използваме платформата на сайта ни, за да ви показваме всичко интересно за технологиите в него, но много други фенове на технологиите предпочитат да развиват YouTube канали. Да това са така наречените технологични влогъри или по-конкретно ютюбъри и тук Digital.bg ще ви покаже, кои са седемте най-популярни от тях в света към момента.

 

iJustine

Ще започнем с една дама, която има 6.9 милиона последователи в YouTube канала си, който се казва iJustine. Джъстин Езарик има много интересен стил на водене и най-важното има излъчване пред камера, която вероятно гарантира, че част последователите ѝ, просто могат да я гледат, без изобщо да се интересуват от технологията за които говори. Неоспорим факт е, че красотата продава - дори и при технологичните ютюбъри.

 

Mrwhosetheboss

Следващият популярен технологичен ютюбър в класацията ни е Арън Майни. Роденият през 1995 година британец се радва на изключително голяма популярност, достигаща 7.83 милиона последователи, като 2 милиона от тях са натрупани само през тази година.

 

 

В канала с име Mrwhosetheboss, предимно се показват сравнения между различни марки и модели смартфони, като така най-добре потребителите получават отговор на въпроса “Кой да избера?”

 

UrAVGConsumer

Със своите скромни 3.11 милиона последователи, в класацията ни влиза и UrAVGConsumer. Собственикът на канала, Джъднър Ора показва всякакви технологични джаджи, като първоначално наблягаше на компютри, но последствие започна да показва всичко, което потребителите търсят ежедневно в Google и преди да закупят, проверяват, дали си струва. Е основната цел на Джъднър е да им отговори на този въпрос.

 

EverythingApplePro

Ако сред вас има фенове на Apple, то те със сигурност са гледали поне едно от видеата на този ютюбър. Филип Корой стои зад канала EverythingApplePro и както подсказва и наименованието, той е предназначен само за Apple продукти и за фенове на iPhone. Този канал е с нескромните 8.36 милиона последователи.

 

CrazyRussianHaker

Русия е една от държавите, в които наравно със САЩ, Индия и Китай има най-много технологични ютюбъри. Един от тях е Тарас Кулаков, който е известен във видео платформата като CrazyRussianHaker.

 

 

Във видеата си той говори на английски, с характерен руски акцент и няма и няма шанс да го объркате с някой друг технологичен влогър, дори да не го виждате. В канала на Кулаков има всякакви интересни видео, включително и не чак толкова технологични, но все пак яки джаджи. Към момента последователите на руския хакер са 11.5 милиона.

 

808

В класацията си ще включим и още един руски технологичен влогър, който е кръстил канала си с мистериозното име 808. Ким Коршунов е една от най-популярните личности в технологичните среди в Русия. Първоначално той започна като технологичен водещ в сайта Розетка, но последствие се отдели и самостоятелно за отрицателно време натрупа 2.82 милиона последователи в собствения си канал в YouTube.

 

AustinEvans

В едноименният си канал, влогърът Остин Евънс има малко над 5 милиона последователи. Там той показва основно геймърско и компютърно съдържание. Доста интересни са и неговите образователни туториъли, в които показва нагледно как се правят различни технологични неща.

 

 

Например как да си сглобите геймърски компютър или как да изкарвате пари от игра на игри.

 

LinusTechTips

В канала си LinusTechTips, Лайнъс Себастиян също е съсредоточен върху компютрите и хардуера, но е в YouTube от доста по-дълго време и за 14 години е натрупал почти 14 милиона последователи. Доста близко до най-популярният технологичен ютщбър в света.

 

Unbox Therapy

Да, какво би била нашата класация, ако не включим в нея Луис Хилсентегър или по-известен като господин Unbox Therapy. Гурото на технологичните влогъри в YouTube има 18 милиона последователи и показва какви ли не технологични устройства.

 

 

От такива за около 10 лева до други, които струват стотици хиляди. С разпознаваемият си стайлинг включващ брада и задължителна шапка с козирка, Хилсентегър може да бъде определен за най-попукярният от всички хора, които публикуват видео за технологични продукти в YouTube.

 

Marquesbrownlee

Господин Unbox Therapy обаче има и сериозен конкурент, който има 14.4 милиона последователи. Това Маркъс Браунли, който също показва най-различни джаджи известен и със своите интервюта с легендарни технологични личности. Сред тях са дори Илън Мъск и Бил Гейтс.