Както вече Digital.bg писа, в началото на месец Август ни очаква голямата премиера на общо 5 устройства в семейството на Samsung. По време на ивента "Galaxy Unpacked 2020", се очаква да видим два смартфона, таблет, смарт часовник и безжични слушалки. 

 

 

Благодарение на публикация в Twitter акаунта на известният индийски инсайдър Ишан Агарвал (Ishan Agarwal), вече знаем каква може да бъде цената на Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra и слушалките Galaxy Buds Live.  

Сега пък Slashleaks публикува подробна информация и за цената на таблета, който очакваме да се появи в две разновидности - Samsung Galaxy Tab S7 и по-големият Samsung Galaxy Tab S7+.

Те ще наследят  миналогодишният Samsung Galaxy Tab S6, който няма "Плюс" версия, но пък неотдавна се сдоби с олекотена Samsung Galaxy Tab S6 Lite версия. Няма да кажем, че  Galaxy Tab S7 ще я наследи, защото по традиция Lite вариантите излизат по-късно и ако Samsung продължат традицията, през 2021 година ще видим и Galaxy Tab S7 Lite.

 

Според информацията която имаме, Galaxy Tab S7, който трябва да е с 11" диагонал на дисплея, ще се продава с цени 681 Евро и 778 Евро, като разликата ще идва от там, че единия таблет е със SIM карта, а другия не. И двата варианта ще са със 128GB вградена памет и ще се предлагат в черен и сребърен цвят на корпуса. 

Samsung Galaxy Tab S7+, при който дисплеят е пораснал до 12.4", пък ще се продава в цветове и в цвят в бронз, а вградената му памет ще е двойно повече (256GB). Той също ще има две версии - със и без LTE поддръжка, като цената е значително по-висока в сравнение с по-малкия модел. 954 Евро и 1149 Евро. 

В останалата част от техническите си характеристики Galaxy Tab S7 и S7+ трябва да са еднакви. В основата им ще стои процесор Snapdragon 865+ с вграден 5G X55 модем, на който партнират 6GB оперативна RAM памет. Таблетите трябва да имат 13MP камери върху гърбовете си, и 5MP в лицевата си част.

От информацията, която е изтекла в Интернет пространството преди премиерата на новите Galaxy Tab S7, става ясно, че S-Pen ще се продава отделно на цена 59.90 Евро

 

Още от Digital.bg: Какво знаем за смартфона Xiaomi Mi Note 11 Pro – Цена, дизайн и технически характеристики (Видео)