С наближаването на премиерата на Samsung Galaxy S20 разбираме все повече детайли за новите флагмани на компанията. Голямото събитие ще е на 11 февруари, когато ще научим и кога стартират продажбите на смартфоните на пазара. В интернет се появиха данни, разкриващи каква ще бъде цената на стандартния модел от серията. Базовата версия Samsung Galaxy S20 ще може да се купи в Европа за €900. Очаква се версията на смартфона с 5G да струва €1000.

 

Благодарение на информация на AndroidHeadlines научаваме, че Samsung Galaxy S20+ ще се продава на континента за €1050-€1100. Едва ли е изненадващо, че най-скъпият смартфон от серията ще бъде Galaxy S20 Ultra. Неговата цена на европейския пазар ще е €1300. Имайте предвид, че данните не са потвърдени официално от Samsung. Все пак тези цифри хвърлят повече светлина върху премиерата на Samsung Galaxy S20 на континента.

 

 

Kомпанията ще използва събитието, за да ни покаже нов гъвкав смартфон с името Galaxy Z Flip. Този модел ще има 6.7-инчов дисплей и 12-мегапикселова основна камера. Според данните гъвкавият смартфон ще е наличен за потребителите на цена от €1400. Samsung си запазват правото да променят тези стойности, но разликите едва ли ще са осезаеми, спрямо горепосочените цифри. Премиерата на Samsung Galaxy S20 серията на пазара ще изостри значително конкуренцията в премиум сегмента.

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra ще имат 12GB RAM