Благодарение на видео, което Samsung публикуваха в официалният си Youtube канал, вече имаме ясна представа, кои са устройствата, които Samsung ще покажат по време на събитието „Galaxy Unpacked 2020“, което ще се състои на 5 Август.

Към момента за цената на новите бизнес смартфони от Note серията на Samsung, официално нищо не е казано и съвсем логично е да я научим от самите тях в края на самия ивент, както винаги е ставало. Въпреки това, вече се говореше, че цената на Note 20 моделите, вероятно ще е сходна с тази на все още актуалните флагмани Samsung Galaxy Note 10 и Note 10 Plus.

 

Седмица преди официалната премиера обаче, в Интернет пространството изтече информация, според която цените на премиерните модели са ясни. Тя идва от Twitter акаунта на известният индийски инсайдър Ишан Агарвал (Ishan Agarwal).

Той назовава цените на общо пет устройства, като топ моделът Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G, във вариант с 512GB памет ще струва 1449 Евро. 1249 Евро пък ще е версията с 256GB. С толкова памет ще бъде и Galaxy Note 20 5G, чиято цена е 1099 Евро. Моделът ще има и по-достъпна 4G версия, при която цената ще е със 100 Евро по-ниска.

От публикацията става ясно също така, че безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Live ще струват 189 Евро.

 

Още от Digital.bg: Какво знаем в аванс за смартфона Samsung Galaxy Z Flip 5G - Цена, дизайн и технически характеристики (Видео)