Новото поколение смартфони на Apple е обект на множество спекулации през последните седмици. Водещ акцент са iPhone XI и XI Max, но сега разбираме интересни детайли и за бюджетния iPhone 11R. Toзи модел ще запази дизайнерските линии на своя предшественик и ще се продава на сходна цена. В интернет дори се появиха снимки, разкриващи визията на смартфона. Благодарение на тях разбираме, че iPhone 11R ще има двойна камера на гърба. 

 

 

Прави впечатление безрамковия дисплей, който ще има малка извивка в горната част и вероятно ще е с диагонал от 6.1 ична. Хардуерните бутони за включване и коригиране на силата на звука ще са разположени на същите места от двете страни на рамката, както при iPhone Xr. В долната част на смартфона има вграден високоговорител и Lightning конектор, съобщавa BGR. Камерите в задната част ще са разположени в квадратен модул.

 

 

За разлика от бюджетния модел се очаква iPhone XI и XI Max да са оборудвани с тройни камери. На този етап това са всички детайли, с които разполагаме за устройството. Аpplе ще продължат стратегията да не променят съществено дизайна на новите смартфони, а вместо това ще се фокусират върху интеграцията на по-мощен хардуер. Премиерата на трите нови модела iPhone ще стане факт през есента и ще изостри значително конкуренцията при смартфоните.

 

Oще от Digital: Смартфоните iPhone (2019) ще имат по-добър обхват благодарение на нова технология при антените