GoPro са водещ производител на екшън камери и се очаква до няколко седмици да представят най-новия си модел в този сегмент. Компанията ще продължи да залага на добре познатият дизайн и вероятно ще заложи на по-мощен хардуер. В интернет сега се появиха снимки от рекламни материали, които потвърждават името и ни показват как ще изглежда GoPro Hero 7. Новата екшън камера ще продължи да има водоустойчиво покритие и ще може да работи безпроблемно, дори при потапяне на дълбочина от 100 метра, предаде TheVerge. 

 

Според наличната информация GoPro ще продават на пазара три различни цветови версии на Hero 7 в черен, сив и бял цвят. Интересно впечатление прави факта, че единствено черният модел има миниатюрен дисплей в предната част. Тази характеристика отсъства в бялата и сивата версия. Припомняме ви, че GoPro заложиха на подобна стратегията и с Hero 4, където само единия модел бе оборудван с подобен дисплей. Все още не разполагаме с детайли за техническите характеристики на предстоящото устройство.

 

 

Hero 6 бе представена приблизително по същото време през миналата година и предлагаше опция за запис на видео с 4K резолюция при скорост от 60 кадъра в секунда. Устройството се захранваше от модифициран GP1 процесор. Няма да е изненадващо, ако видим подобни характеристика и в Hero 7. Феновете на компанията вероятно вече си задават въпроса каква ли ще бъде цената на тазгодишната екшън камера на GoPro и само след няколко седмици ще научим повече детайли за премиерата в Европа.

 

Oще от Digital: Най-добрият безплатен софтуер за редактиране на GoPro видео