Microsoft изненадаха потребителите с премиерата на три нови контролера за конзолата Xbox One. Aксесоарите вече се предлагат в официалния онлайн магазин на компанията и се казват Voclano Shadow Special Edition, Patrol Tech Special Edition и Gray аnd Green. Първите два контролера са достъпни за $70, а цената на Gray and Green е $65. Tрите продукта се свързват безжично с конзолата и могат да се използват на компютър с допълнителен адаптер.

 

 

Визията на Volcano Shadow Special Edition е най-атрактивна. Този контролер привлича внимание с тъмно оранжевия цвят, който прелива в черно-сив отенък. В същото време Patrol Tech има още по-елегантен дизайн и представлява актуализирана версия в сиво на класическия Racon Tech контролер, информира Mashable. Gray and Green е създаден с идеята да вдъхне нов живот на сиво-зеления контролер, който използвахме в Xbox 360.

 

 

Времето ще покаже дали трите нови контролера ще се превърнат в хит сред потребителите. Microsoft се надяват с премиерата на тези аксесоари да привлекат по-голямо внимание към новата им конзола в опита им да се конкурират успешно с PlayStatio 4. Moжем да сме сигурни, че компанията ще предложи още интересни аксесоари и оферти за старта на учебната година, както и през празничния сезон в края на календарната година.

 

Вижте Xbox One X срещу Xbox One S срещу Xbox One - заслужава ли си ъпгрейда