Google често се посочва като една от най-добрите технологични компании, за които си струва да работиш и има причина това да е така. В допълнение към богатия набор от предимства и привилегии за служителите, Google взема мерки, за да гарантира на своите служители че те ще работят в изключително уникална среда, която има за цел да насърчи креативността и нестандартното мислене.

 

Не са много тези, които са имали удоволствието да обиколят офисите на Google по света, но сега ние може да го направим благодарение на Network World. От медията са съставили галерия от снимки на най-невероятните офиси на Google.

1. Сидни, Австралия

Ако служителите на Google работещи в офиса на компанията в Сидни искат да се отпуснат по време на работа, могат да го направят като се опънат в хамак.

 

2. Цюрих, Германия

Офисът на Google в Цюрих е вероятно най-уникалния в света.  Какво ще кажете да работите в лифтови кабинки, иглута, лодки, яйцевидни кабинки, вместо на скучно бюро?

 

3. Тел Авив, Израел

Тук няма да откриете нищо магическо, а старомодни люлки от гуми, маси за шах и калдъръмени подове.

 

4. Брюксел, Белгия

Космически условия за работа, с космическо възнаграждение! Така може да бъде описан офисът на Google в Брюксел.

 

5. Венеция, Италия

Ако търсите традиционен вход на бизнес сграда, то тогава няма да може да отидете на работа ако работите за Google във Венеция. По-добре търсете гигантски бинокъл!

 

6. Сингапур

Не това не е скъп ресторант или бар, а офиса на Google в Сингапур.

 

7. Маунтин Вю, Калифорния

Това е главния офис на Google и като такъв е наистина безупречен.

 

8. Париж, Франция

Не, не, това не е паркинг, а главния офис на Google в Париж.

 

 

Вижте какво да очакваме от Google през 2017г.