Популярният моден бранд Louis Vuitton са готови с първия си смарт часовник. Устройството е разработено с помощта на Qualcomm и Google. Името на модела е Tambour Horizon, като той е позициониран в най-скъпия ценови сегмент. Луксозният часовник на компанията използва Snapdragon Wear 2100 процесор, който се използва от продуктите на брандове като LG, Gameband, Armani, Guess, Montblanc и др. Самият модел има AMOLED дисплей с големина от 1.2 инча и резолюция от 390х390 пиксела.

 

 

Батерията е със заряд от 300mAh и е допълнена от 512MB RAM и 4GB вградена памет, предаде Engadget. Иновативният часовник работи с Android Wear 2.0 и привлича внимание с елегантния си дизайн. Бъдещите собственици на Tambour Horizon ще имат възможността да използват ексклузивни приложения като например МyFlight. Това е софтуер, който ще ви улесни в придвижването на летища и самолети. City Guide е програма, която ще ви показва най-интересните локации в градовете, които посещавате.

 

 

Louis Vuitton са разработили 60 различни каишки, с които можете да персонализирате визията на смарт часовника, съобразно личния ви вкус. От компанията също така се ангажираха да продължат да представят още уникални функции и приложения в следващите месеци. В момента Tambour Horizon вече се продава на пазара в няколко цвята. Черната версия може да е ваша срещу $2900, докато кафявия и сивия модел струват $2450.

 

 

Вижте кои са най-добрите смарт часовници на пазара през 2017г.