OnePlus официално показаха на широката общественост как изглежда новото им корпоративно лого. Добре познатият символ запазва основните си дизайнерски линии, но прави впечатления по-големия "+" в горния десен ъгъл. Няма как да не ви направи впечатление и шрифта, с който е изписана цифрата 1. Тук е момента да допълним, че това е първият път в историята на компанията, в който се променя официалното им лого, съобщава PhoneArena.

 

Промененият символ изразява новата визуална идентичност на компанията, която в следващите седмици ще предстaви OnePlus 8. Въвеждането на различна цифра "1" е провокирано от идеята този символ да бъде по-четлив, а по-големият знак "+" e вдъхновен от OnePlus общността. Без активната подкрепа на своите фенове по цял свят компанията нямаше как да бъде успешна в изключително конкурентен сектор като пазара на смартфони.

 

 

Aктуализираното лого създава по-ясна връзка между корпоративния символ и запазената марка, но предоставя възможност за по-гъвкаво приложение и подобрена разпознаваемост в дигиталните медии. OnePlus се надяват това да е само началото на нова още по-положителна глава в историята на компанията в мобилната индустрия. Предстоящите флагмани на OnePlus, които се очакват в средата на следващия месец ще са първите, които използват обновеното лого.

 

Още от Digital: Премиерата на OnePlus 8, ОnePlus 8 Pro и OnePlus 8 Lite ще е в средата на април