Преносимите джаджи, които следят активността на тялото по време на фитнес или друга тренировка стават все по-популярни. Fitbit е известен бранд сред активно спортувашите, още преди обаче  да представи първите си продукти, компанията придоби Pebble и Vector Watch. Сега обаче в пространството изтекоха официалните снимки на новият смарт часовник на компанията, съобщава wareable. 

 

 

Първоначално очкаванията бяха той да се появи през пролетта, но по всичко личи, че това ще се случи към края на годината, точно за празниците. Изображенията потвърждават, че устройството ще се предлага в цветове: сребристо и розово злато с различен цвят каишка. 

 

 

Обърнете внимание, че интелигентният монитор ще има еднаква конфигурация на бутоните, като предишния смарт часовник Fitbit Blaze, както и сензор за оптичен сензор за отчитане  на  пулса. Освен традиционните фитнес функции, се очаква устроиството да предложи и няколко различнии и много полезни неща за активно спортуващите. Часовникът ще изпзва софтуер на компанията, но ще е отворен и към трети страни, така разработчиците ще могат да правят приложения, с които ще направят изживяването с тази джаджа още по голямо. 

 

За момента не се споманават повече подробности, но се очаква много скоро да разберем какво ще ни предложи новият смарт часовник на Fitbit. 

 

Още от Digital: Samsung разработват хибрид между фитнес гривна и смарт часовник