Honda CR-V е най-популярният кросоувър на компанията. Ако сте фенове на тази гама автомобили е добре да знаете, че японския производител представи петата генерация на този модел. Предстоящият кросоувър запазва дизайнерския език на своите предшественици. В предната част има широка хромирана решeтка, която подчертава характерните LED фарове с крилообразна форма на Honda, съобщава DigitalTrends. 

 

Въпреки първоначалните очаквания за седем седалки се оказва, че новия автомобил ще е петместен. Моделът предлага по-дълго междуосие, което освобождава повече пространство за хората, които седят в задната част. 2017 Honda CR-V има електронна ръчна спирачка, дистанционен стартер на двигателя и инфотейнмънт система със 7-инчов тъчскрийн дисплей, която е съвместима с Аndroid Auto и Аpple CarPlay. Компанията e използвалa 2.4-литров двигател с четири цилиндъра, гарантиращ максимална мощност от 184 конски сили.

 

За първи път Honda ще използват двигател с турбокомпресор в представител на тази серия. Японският производител определи новия кросоувър като най-ефективния модел в своя клас. Потребителите ще могат да избират между четири различни нива на оборудване, които се казват LX, EX, EX-L и Touring. Продажбите стартират през зимата и Honda допълнително ще разкрият детайли за европейската цена на 2017 Honda CR-V.

 

Вижте Honda Connect е първата платформа с Android OS и чип NVIDIA