Италианският производител има впечатляващ принос за еволюцията на състезателните автомобили през последните десетилетия. Легендарните модели на Ferrari освен с впечатляващата скорост винаги са се отличавали със спиращ дъха дизайн. Какво ще кажете за лимузина с логото на компанията? 

Колкото и странно да звучи това не е налудничава идея а реалност, тъй като такъв автомобил вече съществува и дори е достъпен за продажба. Лимузината представлява модифицирана версия на 2003 Ferrari 360 Modena, но съответно има доста по-издължено шаси.

 

 

Спортната версия е изрязана наполовина, като размерите ѝ са увеличени с допълнителни три метра, за да се направи трансформацията oт автомобил в лимузина. Уникалният модел се продава от Exotic LImo - частна компания, която отдава под наем подобни превозни средства. 

Желаещите да се повозят във 2003 Ferrari 360 Modena и да се потопят в комфортния интериор ще трябва да платят сума от $1000 на час. Лимузината може да бъде купена срещу сума от $287 хил., съобщава BusinessInsider.

 

 

Купето предлага пространство за общо десет пътника и изискат кожен салон. Гостите могат да се забавляват с вградения минибар и двата големи телевизора, които допълват интериора. Няма как да не ви направи впечатление вертикално отварящите се врати, като лимузината използва V8 двигател с максимална мощност от 400 конски сили.

Аудио системата гарантира кристален звук, а окачването е променено, за да не усещате неравностите по градските пътища. Околи минибара могат удобно да се разположат в кожения салон осем души, а другите двама пътници ще стоят в предната част.

Наемането на 2003 Ferrari 360 Modena в този си вид е перфектния начин да привлекат внимание към себе си и да отпразнувате подобаващо дадено тържество или празник, поне за хората, които могат да си го позволят.

 

 

Още от Digital: Шефът на Ferrari потвърди, че няма да представят електрически автомобил до 2025г.