Цяло лято си мечтаете за една кратка ваканция в началото на есента…. Но лятото отмина, децата тръгнаха на училище, но вместо да стягате куфарите вие си оставате у дома, защото парите не стигат и отново трябва да избирате между почивката, ремонта у дома и подготовката за зимата.

 

Затова спирате с разглеждането на офертите за почивки успокоявайки се, че ще идете до Рим, Париж или Атина напролет, догодина или „все някога”.

Някога, когато нямате толкова задължения, някога, когато съберете пари, някога…

 

Ами ако ви кажем, че можете да направите всичко, което сте планували (плюс почивката) и то точно сега, защото от кредитна компания Мини Заем имат изненада за вас? От 11.10 до 31.10.2018 г. от MiniZaem.bg стартират новата си есенна кампания с отстъпки от разходите по всички видове бързи кредити, които предлагат.

 

Искате ли да отидете на почивка, без да се притеснявате, че ще изхарчите пари, с които можете да се погрижите за други неща у дома? Потърсете своя заем по време на есенната кампания на Мини Заем и се възползвайте от възможността да грабнете своя кредит с отстъпка! В зависимост от вида кредит, от който имате нужда, от небанковата финансова организация са ви подготвили различни отстъпки. Ако  изтеглите кредит до заплата, отстъпката от разходите по кредита е 20%, а ако се спрете на кредит на вноски - 15%.

 

Промоционалната кампания на Мини Заем стартира от 11.10 и приключва на 31.10.2018 г., затова не губете време, а се възползвайте от страхотните отстъпки, които ви предлагат. Кандидатстването за кредит става изключително бързо и лесно! Просто по време на кампанията влизате на страниците на кредитната компания, избирате вида кредит, от който имате нужда, заявявате желанието си и кредитът до заплата с 20% или кредитът на вноски с 15% ще е при вас до няколко часа.

 

Достатъчно дълго сте пренебрегвали своите нужди за сметка за всички останали домашни задължения!

 

С отстъпките по заемите, които от Мини Заем ви предоставят в периода на есенната си кампания можете не само да отидете на почивка, но и да направите ремонта, да се подготвите за зимата и всичко това, без да се притеснявате, че парите няма да ви стигнат.

 

Не забравяйте! Кампания на  MiniZaem.bg е в ход от 11 - ти до 31.10.2018 г, а отстъпките са 20% за кредит до заплата и 15% от разходите за кредит на вноски.