Какво трябва да притежава идеалният смартфон? Всеки тип потребители има своите персонални нужди и желания. Едни искат мощен хардуер, други голям качествен дисплей, трети качествена камера, а четвърти голяма батерия.

Всеки един от изброените типове потребители обаче със сигурност иска едно и то е смартфонът им да бъде колкото се може по здрав. Не искате да си представяте момента в който сте си купили устройство за няколко хиляди лева. Изпускате го случайно и то се разбива на парченца.

За всички, които искат супер здрав и ценово достъпен смартфон, бихме препоръчали да погледнете Ulefone Armor X7.   

 

 

Оставаме изключително впечатление от последното видео, в което Ulefone показват на какви сериозни изпитания може да издържи техният бюджетен модел.

Лабораторният тест започва с най-честото изпитание на което подлагаме смартфоните си - изпускане. Вторият тест е с потапяне във вода с дълбочина от 150 сантиметра, където корпусът на Armor X7 е подложен на налягане, което увеличава шансът за проникване на вода в корпуса му значително. Но и това не може да повреди специалният гумиран корпус със сертификатите за защита P68 / IP69K и MIL-STD 810G.

Благодарение на тях, Ulefone Armor X7 може да издържи на всичко, дори и на теста с много ниска температура от под  минус 20 градуса. Прахта също не е заплаха, както и различните удари по корпуса.

След като го изгледате, по-скоро ще си задавате въпроса „На какво не може да издържи Ulefone Armor X7?“ Наистина впечатляващо, още повече, че цената на смартфона е доста ниска. Колко точно струва Ulefone Armor X7 към момента в който четете тази статия, можете да разберете, като посетите официалният сайт на вносителя на марката в България – Smartfonix.com

 

 

За тези от вас, които искат да разберат повече за Ulefone Armor X7 – тук ще синтезираме някои от ключовите му характеристики.

Смартфонът има 5" дисплей с HD резолюция 1280х720 пиксела. В основата на хардуера му стои четири ядрен процесор MediaTek MT6761 с Cortex-A53 архитектура и 1.8GHz тактова честота. Той си партнира с графичен процесор PowerVR GE8320 и с 2GB оперативна RAM памет.

Смартфонът разботи с Android 10 опарационна систтема и има 13MP основна камера и 5MP предна селфи камера. Ulefone Armor X7 има на разположение батерия с цели 4000mAh заряд.

 

Още от Digital.bg: Какво може да прави термокамерата на смартфона Blackview BV9900 Pro (Видео)