Еlectronic Arts (EA) се превърнаха в първата компания, която представи новия си каталог от игри на E3 2018, което се провежда в Лос Анджелис. Пресконференцията им разкри интересни детайли за предстоящи заглавия и също така предложи няколко изненади. Разработчиците от EA подготвят премиерата на нова игра от популярния франчайз Star Wars и ще пуснaт версия на Command & Conquer сериите за смартфони. Компанията показа за първи път и как ще изглежда бета версията по време на E3 2018.

 

 

Предстоящата игра ще е достъпна за Android и iOS до края на годината и ще е фокусирана върху събирането на ресурси, изграждането на мощна армия и превземането на територии, за сметка на вашите опоненти. EA потвърдиха и името на следващата игра от Star Wars поредицата, която ще се казва официално Star Wars: Jedi Fallen Order. Премиерата ще е през втората половина на 2019г. и дотогава със сигурност ще разберем повече за геймплея на това дългоочаквано заглавие, информира Mirror.co.uk.

 

 

ЕА потвърдиха oще, че FIFA 2019 ще включва официално лицензиран Champions League режим на игра. Досега тази функционалност отсъстваше от предходните версии на играта, тъй като през последните 10 години правата се държаха от Konami и Pro Evolution Soccer (PES). Официалната премиера на FIFA 2019 ще е на 28 септември. Огромната популярност на Fortnite е причината да се подготвя Royale режим в играта Battlefield V. По всичко личи, че ни очакват доста интересни събития около ЕA в следващите месеци.

 

Още от Digital: Най-очакваните игри през 2018г.