OnePlus са алтернативен производител на смартфони, който постепенно започна да набира популярност и на европейския пазар. Новото поколение флагмани на компанията OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro също предизвикаха добри отзиви. 

Собствениците на устройства с този бранд също така могат да се възползват висококачествена технологична поддръжка и допълнителни екстри. Добър пример е OnePlus Protection Plan гаранцията, която ще покрива щети възникнали при неочаквани инциденти.  

Компанията сега потвърди официално, че OnePlus Protection Plan гаранцията ще бъде достъпна и за собствениците на смартфони сред 27-те държави-членки на ЕС, включително и България. Плановете на компанията предвиждат две фази на дистрибуция на OnePlus Protection Plan на континента. 

Първият етап вече обхвана 12 държави, като България попадна в списъка с държави от т.нар. "Phase 2", заедно с Чехия, Малта, Унгария, Белгия, Кипър, Литва, Дания, Финландия, Швция, Хърватска, Естония, Латвия, Словакия и Люксембург.

Имайте предвид, че ексклузивното предложение на компанията e  предназначено единствено за OnePlus 8 и One Plus 8 Pro.

 

 

Ако вече притежавате някоя от версиите на смартфони може да заявите желанието си да се възползвате от OnePlus Protection Plan в уеб сайта на компанията. Новите потребители на OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro ще могат да изберат абонаментните планове още при извършването на онлайн поръчка.

Базовата гаранция покрива щети върху дисплея и задния корпус, предизвикани от изпускане или удар за период от 12 месеца след извършването на покупката. Цената за този план на OnePlus Protection Plan е €30.

Ако искате да покриете всички възможни инциденти можете да платите €50 и да добавите повреди от вода за период до 24 месеца от деня на покупката, съобщава 9to5google. Въпрос на лично предпочитание е коя от двете опции е най-подходяща за нуждите ви.

Имайте предвид също, че е възможно да има местни такси и данъци в различните страни от ЕС. Гаранционните планове от OnePlus Protection програмата на компанията са най-добрия начин да се предпазите от неочаквани ситуации и да се насладите максимално на смартфоните. 

 

Още от Digital: Функцията за виждане през дрехи и предмети на OnePLus 8 Pro ще бъде забранена