Вече ви информирахме, че смартфонът с най-голяма батерия в света Doogee BL12000 вече се продава в България. Компанията предлага и други разнообразни модели с високо качество и достъпна цена на българските потребители, които можете да откриете в онлайн магазина Smartfonix. Добър пример в това отношение е Doogee X53 и интересното съчетание между характеристики и изгодна цена,с което привлича вниманието на потребителите. Иновативният смартфон има 5.3-инчов 18:9 дисплей, което е нетрадиционно решение за бюджетния клас.

 

 

Това означава, че Doogee X53 има екран, който е подходящ за гледане н мултимедийно съдържание, игри и работа със социални мрежи. В същото време металния корпус придаване елегантен вид на смартфона, но и го прави удобен за хващане с една ръка, което е полезно, ако комуникирате във Viber, Skype, WhatsAp и други популярни приложения за комуникация. Бързата скорост на работа се гарантира от четириядрен МеdiaTek MT6580 процесор с тактова честота от 1.3GHz и 1GB RAM.

 

 

В задната част са разположени две камери с 5-мегапикселова резолюция, както и LED светкавица. Doogee X53 има 2200mAh батерия, 2MP сензор за селфита и видео разговори отпред, както и слот за две SIM карти. Вграденият капацитет за съхранение на данни е 16GB, но може да се увеличи допълнително с microSD памет карта. Атрактивният модел вече може да се купи на българския пазар за изгодната цена от 149 лева, в която е включена гаранция за 24 месеца и силиконов калъф.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Вижте най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix