Вече ви информирахме кои са трите иновации, които ще притежават смартфоните с Android през 2018г. Водещите производители ще продължавaт да залагат на двойни задни камери, процесори с изкуствен интелект и 18:9 дисплеи. Doogee V е ново атрактивно предложение с Android, което предлага елегантен дизайн и всички гореизброени характеристики. Устройството предлага и още една функционалност, която не може да се похвали нито един модел на Samsung и Apple. Doogee V е оборудван със сензор за пръстов отпечатък, който е вграден в дисплея

 

 

Samsung искаха да използват подобен модул в Galaxy S9, но не са готови с финалната версия и първия им смартфон с тази функция ще е Galaxy Note 9, чиято премиера ще е през есента. Doogee V ще бъде показан на MWC 2018 и ще бъде представен глобално на 27 февруари. Новият смартфон на компанията е оборудван с 6.2-инчов Full HD+ дисплей с технологията AMOLED, който почти премахва рамките около него. На гърба са разположени двойни задни камери с 16 и 8-мегапикселова резолюция. Doogee V има USB Type-C конектор и 3.5мм. аудио жак.

 

 

Другите характеристики включват мощна батерия с капацитет от 4000mAh, поддръжка за технологията NFC и FaceID система за лицево разпознаване. Новият смартфон също така ще използва усъвършенствани алгоритми с изкуствен интелект. Това е характеристика, която намира място във все повече модели от най-високия клас. Традиционно иновативните устройства на Doogee се продават на много по-достъпна цена и можем да сме сигурни, че Doogee V няма да е изключение. Повече детайли за премиерата му ни очакват на 27 февруари.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Вижте най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix