Много хора обожават да пътуват до непознати и екзотични места, но понякога дълъг полет може да бъде твърде скучен и досаден. COWAROBOT R1 е името на смарт куфар от ново поколение създаден специално за онези от нас, които не харесват идеята да пътуват сами. Функции като поддръжка за GPS или допълнително зарядно за джаджите ви ще улеснят значително вашето пътуване. COWAROBOT R1 е напълно автономен, което означава, че може да ви следва независимо къде отивате. 

 

За целта използва сензори, следящи движението ви и дори поддържа иновативната "Find Me" функция, предаде Mashable. Собствениците на смарт куфара ще носят специална R1 гривна на ръката си и две кликвания върху нея автоматично ще накарат COWAROBOT R1 да започне да ходи след вас, за да ви следва неотлъчно. Уникалният куфар е в състояние да извърви 20 километра и да развие максимална скорост от 7 км./ч, което е достатъчно да се движи с вас, независимо колко бързо ходите.

 

COWAROBOT R1 разполага и с умна заключалка CO-SMART, следи локацията ви с GPS и предлага опция да зареждате мобилните си устройства. При всички положения можем да кажем, че това е една от най-добрите джаджи, които можете да вземете със себе си, когато ви предстои дълго пътуване. Създателите на R1 вече приемат предварителни поръчки, като новия смарт куфар може да се купи от потребителите на цена от приблизително €440.

 

Вижте как технологиите промениха начина ни на пътуване