Google определено имат чувство за хумор, като се имат предвид всички Великденски яйца, които компанията крие в своите продукти. От Make Use Of предлагат да открием някои от тези готини изненади скрити в Google Hangouts.

 

1. Искате да честитите на някой рождения му ден през чата? Тогава изпишете ‘Happy birthday!!‘ Наличието на двата удивителни знака в края са причина да се стартира анимация, която може да включва торта, подарък или някое весело животинче.

 

2. Опитайте с думи като „woot“, „woohoo“, или „yay“ да задействате различни празнични анимации. Имайте предвид, че това няма да работи, ако не сте добавили повече от един удивителен знак в края на текста.

 

3. Ако искате да видите как понита пропускат по екрана ви, изпишете /ponies. А ако искате да се насладите на един безкраен парад на понита, изпишете /ponystream. За да спрете този ефект, ще трябва пак да изпишете /ponystream. Опитайте същото и с думите „shydino“, „ponies“, „pitchforks“.

 

4. Уморихте ли се от скучния бял фон? Тогава изпишете /bikeshed, за да го промените. Имайте предвид, че не е лесно да се върнете към белия фон. Ще трябва да затворите прозореца и да го отворете отново.

 

Вижте 5 полезни трика в Google Hangouts, които може би не знаете