Не можете да намерите нищо за гледане? Ние ще Ви помогнем.

 

В тази статия ще Ви покажем едни от най-добрите уебсайтове, с които да намерите най-известните или гледани филми, определен филм, който търсите в момента, или дори да гледате филми, които никога не Сте чували, онлайн.

 

FilmHunt

Ако не Ви се иска да се ограничавате до това, което Netflix предлага в момента, това е една много добра алтернатива. Можете да си изберете определен жанр на филма и диапазон от години, в които е излязъл и да намерите най-доброто по критериите, които Сте си избрали.

Има доста голям шанс да попаднете на филм, който Сте си набелязали да гледате преди време, но после Сте забравили, което до известна степен е главната идея. Информацията идва от IMDB и TheMovieDB.org, но е ясно класифицирана и много лесна за използване.

 

 

QuoDB

Има стари филми, които сме гледали стотици пъти, но не знаем техните имена. Случвало ни се е да хванем филм по телевизията от средата, който ни хареса, но не знаем как се казва. Чували сме фраза многократно, но никога не сме знаели, че идва от филм. С приложението QuoDB можем само да въведем няколко думи и да разберем от кой филм са.

Единствения проблем може да бъде, че доста често се среща фраза от стар филм да бъде повтаряна в нови филми и вече има фрази, които днес се повтарят толкова много пред камера, че много трудно може да се разбере от къде произлизат.

Приложението може да бъде инсталирано от уеб мрежата, на Android и iOS.

 

 

How Old Was

Докато преглеждате стари филми, може би се чудите защо добре познатите ни актьори изглеждат толкова млади. Или на колко ли години са били, когато е сниман даден филм? Има бърз и лесен начин да разберете. С приложението How Old Was можете да разберете на колко години е бил любимият Ви актьор, когато е снимал даден филм. Само въведете името на филма и на актьора и Сте готови.

 

 

Viewster

Ако все още отказвате да платите, за да ползвате Netflix, Viewster е уеб сайт, който има договор с определени телевизионни шоу програми и филми, които може би не Сте чували досега. Има доста интересни неща, така че потърсете и ще намерите Вашият тип предаване. А друг плюс е, че няма блокиране по региони, така че можете да го използвате навсякъде.