Само преди няколко дни Motorola обяви, че Razr (2019) ще се продава от 9 януари за $1500. Сега вече е ясна и европейската цена на смартфона, която е по-висока от първоначалните очаквания. Мобилният оператор EE във Великобритания ще бъде един от първите на континента, които ще продават устройството. Потребителите, които искат да се добият с Motorola Razr (2019) ще могат да поръчат предварително смартфона през декември. Реалните продажби са предвидени да стартират през януари.

 

Цената на гъвкавия смартфон в мрежата на ЕЕ ще бъде €1599. Mожем да очакваме Motorola Razr (2019) да е наличен за сходна сума и в другите държави на европейския континент. Версията, която ще се продава на континента ще е налична и с гаранция за период от две години. съобщава gsmarena. Oчаква се през януари да стартират продажбите и в други страни на континента, сред които Германия, Холандия, Швеция. Дизайнът на Motorola Razr (2019) oпределено е най-добрата характеристика на смартфона.

 

 

Основният дисплей на Motorola Razr (2019) е с големина от 6.2 инча, докато малкия панел във външната част показва нотификации на 2.7" екран. Устройството се захранва от Qualcomm Snapdragon 710 и има 6GB RAM. Смартфонът работи с Android 9.0 Pie и има 16-мегапикселова камера в задната част. Другите характеристики включват 8MP камера за селфита, 2510mAh батерия и 128GB памет. Все още не е ясно на коя дата ще започнат продажбите в Европа.

 

Oще от Digital: Продажбите на смартфони с гъвкави дисплеи ще отчетат 24.6% ръст до 2025г.