Моtorola се очаква да представят официално новата серия смартфони от серията Moto G7 на специално събитие, което ще се проведе на 7 февруари. Предстоящата гама ще включва поне четири устройства, които ще носят имената Moto G7, G7 Plus, G7 Play и G7 Power. Докато чакаме премиерата разбираме повече детайли за европейската цена на два от моделите. В случая става въпрос за Moto G7 и Moto G7 Plus, които се очертават като най-интересните предложения на Motorola от серията.

 

Според информацията на DroidHolic потребителите ще могат да купят Moto G7 в Европа на цена от €300. В същото време G7 Plus версията на смартфона ще се продава за €360. Припомняме ви, че в интернет вече изтече данни за цените на другите две устройства, от които разбрахме, че Moto G7 Play ще е наличен на европейския континент за €149. Цената на Moto G7 Power ще бъде около €210. Със сигурност премиерата на новата генерация G7 смартфони ще изостри конкуренцията в бюджeтния клас.

 

 

Моto G7 има 6.24-инчов дисплей с резолюция от 2270х1080 пиксела и се захранва от Qualcomm Snapdragon 632 процесор с 4GB RAM и 64GB памет. В задната част има две камери с 12МР + 5МР резолюция. Motorola Moto G7 Plus споделя повечето технически характеристики, но разполага с една 16МР камера на гърба и работи с Qualcomm Snapdragon 636 процесор. Всичките представители на новата серия на компанията са базирани на Android 9.0 Pie и разполагат с 8-мегапикселови камери за селфита. 

 

Още от Digital: Какви ще са тенденциите при смартфоните през 2019г.