Camera360 Lite е името на ново мобилно приложение за фотография за смартфоните с Android. Заглавието бе представено само преди месец, но вече се радва на голям интерес сред потребителите. Данните показват, че за този кратък период Camera360 Lite се е превърнало във второто най-популярно фото приложение в Google Play. Компанията твърди, че към днешна дата то е инсталирано между 500 хил. и  1 млн. пъти. Размерът на програмата е само 5.2МВ и има 4.1 рейтинг.

 

Основните предимства на Camera360 Lite са свързани с бързата скорост на работа, лесния за използване интерфейс, както и факта, че не консумира много батерия, предаде DigitalTrends. Мобилното приложение предлага възможност да персонализирате снимките си със 100 допълнителни филтъра, които са разделени в 13 различни категории. Интересна подробност е, че можете да ги добавяте към изображенията си в реално време, докато правите даден кадър, а не след това.

 

Camera360 Lite е оптимизирано да работи със смартфони, поддържащи различни резолюции от 320х240 до 2560х1440 пиксела. Заглавието предлага и опция само с един клик да споделяте снимките си в популярните социални мрежи. Създателите му от PinGuo Inc. предоставят софтуерни ъпдейти всяка седмица след официалната премиера на 13 август. Ако си търсите бързо и лесно за използване приложения за фотография ви съветваме да тествате Camera360 Lite.

 

Вижте девет начина за достъп до Google Play, ако приложението не работи