Samsung Galaxy S10 ще се превърне в един от първите флагмани на водещите производители, които ще видим в началото на 2019г. Официалната премиера вероятно ще е през февруари, като компанията ще представи три версии на смартфона. Според непотвърдена информация Galaxy S10 ще премахне класическия 3.5мм. аудио жак и ще предложи различен дизайн, спрямо предшественика си. От SamMobile разкриха допълнителни детайли за плановете на Samsung за новите смартфони

 

Две от версиите на Galaxy S10 ще представляват ъпдейти на сегашните модели, докато третото устройство ще жертва някои от функциите и ще се продава на по-достъпна цена. Новите данни потвърждават, че смартфона се разработва с името SM-G970x и ще предложи на потребителите вграден капацитет за съхранение на данни от 64GB. Почти сигурно достъпната версия на Samsung Galaxy S10 ще има и слот за microSD, което ще позволи да увеличите допълнително вградената памет. 

 

 

 

В същото време премиум версиите на Galaxy S10, които са с модели (SM-G973x и G975x) ще имат най-малко 128GB вградена памет. Другите технически спецификации ще включват тройни задни камери и ултразвукови сензори за пръстов отпечатък в дисплея. Остава да разберем дали Samsung ще реализират премиерата на смартфоните на мобилния конгрес в Барселона (25-28 февруари) или ще проведат самостоятелно събитие, на което ще видим за първи път Galaxy S10.

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy S10 ще има процесор със специализирано звено за изкуствен интелект