Вече ви информирахме, че Samsung разработват бюджетна версия на Galaxy Note 10. Това е интересно решение, което може да стимулира продажбите на смартфоните от серията. Факт е, че стандартните версии са твърде скъпи за доста хора. Премиерата на бюджетна версия на Galaxy Note 10 е подходящо решение, което ще накара повече хора да се насочат към този модел. Oт SamMobile сега разкриват допълнителни детайли за бюджетната версия на смартфона, която ще се продава в ЕС.

 

Според данните Samsung планират да продават на европейския пазар конфигурация в класическия черен цвят, както и допълнителен модел в червено. На този етап не е предвиден трети цвят, но компанията запазва правото си да добави и други нюанси след премиерата на бюджетния Galaxy Note 10. Все още не знаем кога ще бъде официалната премиера на устройството на континента, но можем да сме сигурни, че това ще се случи преди празничния сезон в края на годината.

 

 

Бюджетният Galaxy Note 10 може да има тройна задна камера и ще е наличен във версии с два процесора. Samsung вероятно ще заложат на комбинацията от Exynos 9825/Snapdragon 855 в различните пазари. С оглед по-ниската цена е вероятно този смартфон да няма същия извит дисплей, както неговите предшественици. Другите технически спецификации ще включват 6GB RAM, 128GB вградена памет и поддръжка на 4G LTE мрежи. Остава да разберем и каква ще бъде цената за европейския пазар.

 

Oще от Digital: Защо Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ нямат 3.5мм. аудио жакове