Тези от вас, които следват публикациите на Digital.bg вече познават добре слушалките, които стоят в ушите ми. Трудно забележими са и ще трябва да се обърна в профил, но реално компактните размери са и едно от преимуществата им.

 

Досетихте се, това са Huawei - FreeBuds 3, безжичните слушалките на Huawei които са универсални и могат да работят не само със смартфоните на китайският технологичен гигант, а и с други марки смартфони, дори с лаптопи, аудио системи и телевизори. Черният цвят е неутрален и пасва на всичко, но какво ще кажете да раздвижим лайфстайла си, като добавим малко цвят.

В това видео ревю ще ви покажем новите ексклузивни цветове, в които Huawei пуска в продажба FreeBuds 3 на българският пазар. Те се виждат още върху елегантните кутии, които само с една панделка са готови за подарък за Свети Валентин, Рожден ден или друг празник. Трите варианта на FreeBuds 3  са добре познатият ни черен, бял и червен.  Цветни са не само слушалките, а и зареждащият кейс, който също изглежда страхотно.

Замислете се, това червено бижу няма ли да стои чудесно в дамска чанта, а самите слушалки пък стоят в ушите като ефектни обици, с малък хромиран завършек. Слушалките са толкова леки, че реално в един момент забравяме, че са в ушите ни.

Теглото им е само 4.5гр. Когато са изключени, чуваме без проблем, без да се налага да ги сваляме. В същото време благодарение на Noise Canceling технологията си, в активен режим слушалките изолират всички околните шумове и се лишавате от неприятният момент слушайки музика в самолета, за фон да чувате шумния разговор на съседите или плачещото бебе зад вас.

Има го и обратното – слушайки музика, звукът на FreeBuds 3 е насочен към ухото ви и с тях няма да пречите на околните, дори в стаята да е тих о и някой да спи.

Формата на слушалките е ергономична и прилягат плътно към ухото ни. Не се усещат и не стърчат, което пък ви позволява вие да спите с тях, слушайки релаксиращи звуци, без корпусът да ви убива. Тестовете ни показва, че слушалките стоят много стабилно в ухото ни. По време на спортни активности и дори бягане, FreeBuds 3 не се изплъзват от ухото ни.  Дизайнът на слушалките е продиктуван от природата и Huawei са го нарекли Dolphin Bionic Design.

Голяма част от смартфоните на Huawei  имат Reverse Charge функция. Ще вземем например Huawei P30 Pro, който имаме под ръка. Поставяйки кейса на FreeBuds 3 върху гърба му, слушалките започват да се зареждат безжично. Това ви позволява винаги да можете да прехвърлите малко заряд от смартфона си на слушалките, дори когато нямате USB Type-C кабел под ръка. С един пълен заряд, FreeBuds 3 ви позволяват да слушате непрестанно музика в продължение на 20 часа. Връзката между слушалките и смартфона ви става посредством първият в света Bluetooth 5.1 чипсет.

 

Цената и на трите цветови разновидности на Huawei FreeBuds 3 в България е около 350лв.