Купете Blackview S8 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

В това кратко представяне ще ви запознаем с един интересен смартфон който е нагледно доказателство, че за не много пари можете да получите устройство с много красив дизайн и технически характеристики, съпоставими с тези на някои флагмани с пъти по-висока цена.

Blackview S8 идва в красива квадратна кутия в която има много допълнителни аксесоари. Освен стандартните, забелязваме прозрачен силиконов кейс, преходник от USB Type-C към аудио жак и стерео слушалки с Hands-free. Дизайнът на смартфона е впечатляващ. Извит стъклен гръб който се комбинира с плавно заоблена периферия и 2.5D дисплей. Така S8 е удобен за носене и работа с една ръка. Профилът на устройството е само 8.5мм, а теглото 191гр. Смартфонът е 4G Dual SIM.

В съвсем компактното тяло, Blackview са успели да поберат доста голям 5.7“ дисплей. Това е станало възможно, защото рамка около дългите му страни, почти липсва. Дисплеят е IPS LCD с резолюция 1440 x 720 пиксела и съотношение на страните 18:9. Така той е идеален за гледане на видео и за игра на игри.

При тях можете да си свалите най-новите заглавия с високи графични изисквания, без да се притеснявате, че телефонът ще забива. Blackview S8 има доста сериозен хардуер в основата на който стои 8-ядрен процесор Mediatek MT6750T с 1.5GHz тактова честота.

 

Партниращият графичен процесор е Mali T860, a RAM паметта цели 4GB. Вградената памет на телефона е 64GB, но ако те не са ви достатъчни, чрез microSD четецът на карти памет, можете да добавите до още 256GB. Операционната система която контролира всичко това е Android версия 7.0 Nougat.

Blackview S8 има общо 4 камери – 2 върху гърба и 2 над дисплея. Така можете да правите снимки с „ефект Боке“ не само с основната камера, но и когато си снимате селфита.Все още много рядко срещано явление дори при супер скъпите смартфони, какво остава за бюджетно предложение като тоева. Както отпред, така и върху гърба на S8 камерите са 13.0MP+0.3MP.

Батерията на Blackview S8 е с 3180mAh заряд. Той е достатъчен за около 2 дни комбинирана работа с едно зареждане, а в комплект с телефона имате и специално зарядно за бързо зареждане.