Практиката ни показва, че голяма част от хората, които използват смартфони, съчетават функционалността им с тази на Smart часовниците. За съжаление обаче не всеки може да си позволи лукса да даде средно около две до три хиляди лева за комбинация от двете умни устройства, ако те са на някой от най-големите производители в този сегмент.

За щастие обаче има и производители, които са се насочили именно към производството на смартфони, предназначени към масовия и по-скромен потребител, който харчи практично и иска да получи колкото се може по-добър продукт на възможно най-ниска цена.

Един от тези производители е базираната в Хонг Конг компания Blackview. Тези от вас, които следват видео ревютата и публикациите на Digital.bg, познават добре продуктите ѝ, като основните от тях са бронираните и смартфоните с голяма батерия от BV серията. Наравно с тях обаче Blackview имат и съвсем бюджетни модели, които са привличали вниманието ни. Включително и такива с цена под 100 лева, като например Blackview A7.

 

 

Днес портфолиото на компанията се увеличава с цели две устройства, които чудесно се допълват едно друго. Да, става дума за смартфон и часовник.

Смартфонът носи името Blackview BV5500 Plus и така е продължил линията, която създадоха предшествениците му Blackview BV5500 и Blackview BV5500 Pro.  Въпреки, че има достатъчно добри технически характеристики е представител на бюджетният клас. Също както по-скъпите си бронирани събратя от BV серията на Blackview и BV5500 Plus е с MIL-STD-810G и IP68 протекция, която му позволява устойчивост на мокрене, изпускане, висока, ниска температура и още куп други пагубни за стандартен смартфон външни влияния.

Смартфонът може да се похвали с достатъчно надежден хардуер и с последна версия на операционната система Android, което ще гарантира на бъдещият му собственик, максимално удоволствие при работа с всички нови приложения, които може да си изтегли от Google Play.

Ще ви издадем в аванс, че този смартфон определено си заслужава всеки един лев от ниската си цена. Следете Digital.bg, защото скоро предстои да ви покажем подробно ревю на Blackview BV5500 Plus.

 

 

Вторият премиерен продукт в портфолиото на Blackview е Smart часовникът X1. Той също е водоустойчив и може да се потапя на до 50 метра (защитата му е 5АТМ). Часовникът е Android базиран и има вграден сензор за измерване на сърдечната честота.

Софтуерът му предоставя общо 9 различни режима, които ви позволяват да правите пълен мониторинг на ежедневието и спортните си активности. Blackview X1 се захранва от батерия, която му гарантира до 10 дни автономна работа.

 

 

Повече подробности за новите модели на марката Blackview и за цените им в България, можете да намерите официалният сайт на вносителя на марката – Smartfonix.com

Още от Digital.bg: Работата от вкъщи и повишеното търсене на компютърна периферия увеличиха приходите на Logitech с 13.6%