Blackview са добре познато име на българския пазар, тъй като предлагат разнообразно портфолио от качествени смартфони на достъпни цени. Компанията сега разкри малко повече детайли за бъдещите си планове и публикуваха тийзър снимка на нови модели с имената BV9800 и 9800 Pro. Устройствата ще предложат най-добрата камера в издръжливи смартфони досега. Премиерата ще стане факт преди края на 2019г.

 

Предстоящите смартфони на Blackview ще бъдaт първите в индустрията, които използват 48-мегапикселовите камера сензори Sony IMX586. Според данните устройствата ще предложат тройна задна камера, като основната от тях ще бъде с 48МР резолюция. Припомняме ви, че Sony IMX586 е най-добрият сензор за смартфони на компанията и се използва от доста премиум предложения като Honor View 20, OnePlus 7 и др.

 

 

Тестовете на специалисти от DxOmark показват, че Sony IMX586 постига един от най-добрите резултати за мобилна фотография при запис на видео и снимки. Камерата е с големина от 1/2" и 1.6μm размер на пикселите. Новите смартфони ще са оборудвани още с 5MP Depth сензори за правене на впечатляващи кадри с боке ефекти, както и 16-мегапикселови камери с широк зрителен ъгъл от 120 градуса.

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix