Купи смартфон Blackview BV5800 Pro с най-ниска цена

 

Ако търсите красив, супер здрав, и мощен смартфон който да не се ви изневери в каквато и да е ситуация - Blackview BV5800 Pro е едно от актуалните предложения на които трябва да обърнете внимание, защото отговаря на всички тези критерии и не на последно място, има доста примамлива цена.

В кутията освен телефона има допълнителен протектор за дисплея, ергономични стерео слушалки с HandsFree, 5V/2A Fast Charge зарядно, кабел за пренос на данни и донгъл към който можете да свържете флашка и или други устройства които се нуждаят от пълноразмерен USB вход.

 

 

Дизайнът на Blackview BV5800 Pro е не само красив, но и функционален. Корпусът е направен от комбинация между специален гумиран поликарбон и метал. Вторият материал е прикрепен към основното тяло с помощта на шестограмни винтове и по този начин смартфона изглежда масивен, мъжкарски и стабилен. BV5800 Pro има IP68 сертификат за устойчивост който му позволява потапяне във вода с дълбочина до 1.5 метра за 30 минути.

 

Аудио жакът, захранващият порт и слота за 2 SIM карти се намират под специални капаци с двойна гумена изолация която освен вода, не позволява още проникването на прах, пясък и кал. Така, ако сте на лов или офроуд и изпуснете Blackview BV5800 Pro в калта, можете просто да го измиете под течаща вода.

 

 

Освен стандартните бутони по периферията, има и един допълнителен мултифункционален който можете да настроите така, че да води до различни удобни преки пътища. Мултифункционален е и Fingerprint сензорът върху гърба. Той реагира бързо и безпроблемно, разпознавайки пръстовият ви отпечатък.

Дисплеят на Blackview BV5800 Pro също има значително ниво на защита. Той е с Corning Gorilla Glass 3 покритие което е устойчиво на драскане и директен натиск. Диагоналът на IPS LCD дисплея е 5.5", а резолюцията 1440 x 720 пиксела. Това автоматично означава, че съотношението на страните е 18:9 или иначе казано 2:1. Много по-удобно за гледане на видео и игра на игри в сравнение с масовото все още 16:9. Още повече, че вграденото в BV5800 Pro озвучение е доста силно и е същинско удоволствие да се играят игри на него.

 

Смартфонът има хардуер който няма да се затрудни с почти всички актуалните game заглавия. В основата стои централен процесор MediaTek MT6739. Той е с 4 ядра с 1.5 GHz тактова честота. Партниращият графичен процесор е IMG PowerVR GE8100, а RAM паметта 2GB. Вграденото пространство за съхранение на информация е 16GB, като към тях чрез microSD могат да се добавят до още 128GB.

 

Рядко се случва да срещнем водоустойчив смартфон който да има 2 камери върху гърба си. Blackview BV5800 Pro е от малкото изключения с които можете да направите снимка с ефект „Боке“ под вода. Двата сензора са Sony IMX134 с 13MP, а предната селфи камера е 8.0MP.

Батерията която дава енергия на всичко изброено до тук  при Blackview BV5800 Pro е с доста голям заряд. 5580mAh са достатъчни за 40 часа непрестанни разговори или 38 дни в режим на изчакване в 4G мрежа. Освен, че е с функция за бързо зареждане, телефонът позволява и безжично Wireless зареждане.

След като вече познавате смартфона Blackview BV5800 Pro, очаквайте подробни видео ревюта за всяка една от по-интересните му функции които ще публикуваме в Digital.bg скоро.