Аудио слушалките се радват на все по-високи продажби от началото на пандемията досега. Разнообразието от модели на пазара може да ви обърка, тъй като има множество атрактивни предложения на водещите производители. Blackview е компания, която асоциираме с атрактивното им портфолио от издръжливи смартфони, които предлагат на българските потребители.

 

 

Собствениците на устройства с този бранд скоро ще имат достъп до атрактивен аудио аксесоар с името AirBuds 5 TWS. Както името подсказва това ще бъдат слушалки от категорията "True Wireless Earbuds" (TWS). Друго иновативно решение е интеграцията на хибридна система за шупомотискане, което се случва за първи път в аудио слушалки на компанията.

Функцията комбинира работата на три отделни режима, а именно Feedforward, Feedback и Hybrid. Първите два от тях слушат внимателно външния и вътрешния звук, за да изолират околния шум и подобрят аудио качеството. Хибридният режим се съобразява с околната среда, за да гарантира високкоачествен звук.

 

 

Разбира се потребителите ще могат да превключват между различните функции, съобразно своите предпочитания, информира GizmoChina.  Допълнителни алгоритми на качествена компенсация на Blackview ще допринасят за декомпресиране на качеството на звука и подобряване на цялостното изживяване.

Blackview AirBuds 5 Pro ще имат 7mm динамичен драйвър с композитна диафрагма, като преработения дизайн на вътрешния корпус ще оптимизира звука при видео разговори. Така ще се гарантира качествен звук на комуникация дори при публични и шумни локации.

Батерията ще осигурява 20 часа с едно зареждане. Изключването на ANC ще добави още четири часа.

 

Oще от Digital: Аудио слушалките, които четат мисли са следващата иновация при аксесоарите за смартфони