Смартфоните са дигитални асистенти, без които ежедневието ни нямаше да бъде същото. Необходими са само няколко кликвания да заредите любима песен, да напишете нещо в чата или да пуснете видео. Мобилните устройства разполагат с много сензори, които анализират пространството около нас, за да ни бъдат още по-полезни.

Добрата новина е, че няма да се налага да отделяте сериозни средства, за да имате смартфон, който отговаря на личните ви предпочитания. Blackview е бранд, който залага активно на бюджетните устройства и моделите с издръжливо покритие, което им позволява да работя и при най-екстремните условия.

Последното предложение на компанията на българския пазар се казва Blackview A80s.

 

 

Aтрактивният модел предлага 6.21-инчов екран, който поддържа HD+ резолюция от 1520h720 пиксела. Тази характеристика ще позволи да се наслаждавате максимално на любимите филми, снимки и мултимедия. Съотношението между екрана и корпуса е 85%, което гарантира минимални рамки около самия дисплей.

Любителите на игрите ще могат да се възползват от предимствата на осемядрения процесор на MediaTek с работна честота от 1.8GHz. Високата производителност на Blackview A80s се гарантира още от 4GB RAM. Съхранението на файлове става на 64GB вградена памет, която може да се увеличи допълнително с microSD памет карта.

Дългото време с едно зареждане е друго важно предимство на смартфона, тъй като има 4200mAh батерия.

 

 

Този капацитет е достатъчен за 25 часа слушане на музика, осем часа за гледане на видео и 152 часа в режим на готовност. В задната част има четворна камера, която съчетава 13МР+0.3МР+0.3МР+0,3МР сензори, както и 5МР модул за селфита в предната част. Дебелината от 8.8 милиметра, теглото от 180 грама и 6.2" дисплей превръщат BlackView A80s в устройство, което може лесно да носите със себе си.

Операционната система е Android 10, която се отличава с изчистен интерфейс и разнообразие от смарт функционалности. Отключването със сензор за пръстов отпечатък е допълнено и от интелигентна система за лицево разпознаване. Мощните високоговорители и поддръжката за 4G мрежи са част от атрактивните характеристики на BlackView A80s.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix