Купете Blackview A60 Pro с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Днес смартфоните с WareDrop Notch дисплей са един от трендовете на пазара. Освен красиви, този тип дисплеи са още функционални и запомнящи се. Почти всички флагман модели към днешна дата са с тази характерна изивка горе, където е поместена предна селфи камера. Общото между тях обаче почти винаги е високата цена, която не е по джоба на всеки потребител. За щасти има марки като Blackview, които мислят не сами за богатият и платежоспособен клиент, но и за този, който разполага с по-ограничен бюджет, но иска да протежава нещо стилно, красиви и модерно. Точно за този тип потребители, Blaclview са създали своя A60 Pro.

 

Дизайнът на телефона е максимално изчистен и ефектен. Преобладаващи са 3D заоблените форми, които го правят удобен за държане в ръка при разговори, браузване и игра. Размерите на корпуса с 74мм на 156.8мм, дебелината на профила е 9.8мм, а теглото 170гр. Въпреки ниската си цена Blackview A60 Pro има няколко екстри, които са характерни за по-високият ценови клас. Например Fingerprint сензора върху гърба му. Освен с него, можете да отключите смартфона си и посредством лицево разпознаване.

 

 

Втората екстра е споменатият вече WareDrop Notch дисплей. Той е 6.088" диагонал и резолюция 1280х600 пиксела, със съотношение на страните 19.2:9. Дисплеят е FullView, тоест заема цели 92% от лицевата част на телефона. Дисплеят е с портекция AGC Dragontrail, която не позволява лесно да се надраска.

 

Blackview A60 Pro е 4G смартфон с Dual SIM функционалност, която забележете, не е за сметка на допълнителната карта памет, защото слотовете под сваляемият заден капак са 3 самостоятелни. Обемът допълнителна памет, който можете да добавите е до 256GB.
 

 

За разлика от стандартният Blackview A60, който има само 1GB RAM памет, PRO версията има на разположение цели 3GB оперативна памет, което го прави значително по-бърз от обикновеният A60. За скоростта на работа допринася и един друг фактор – централният процесор. При базовият модел, той е 4-ядрен MediaTek MT6580A с 1.3GHz честота, доколкото тук имаме CPU MediaTek MT6761 или по-известно като Helio A22. То отново е с 4 ядра, но честотата им е цели 2GHz. Операционната система, която контролира всичко това е Android 9 Pie с потребителски интерфейс разработка на Blackview, който е оптимизиран така, че да не товари излишно телефона и да има всичко необходимо за стандартна работа, че дори и малко отгоре.

 

A60 Pro има двойна 8MP камера с допълнителен сензор за снимки с "Ефект Боке". Предната селфи камера е 5MP. Blackview A60 Pro се захранва от батерия с 4080mAh капацитет, с чиято помощ изкарва около 2 до 3 дни комбинирана експлоатация.

 

 

След като вече познавате добре бюджетният модел на Blackview, можем да ви покажем една  интересна кратка съпоставка, която самите Blackview правят с Xiaomi Redimi 6A, който е в същия ценови клас, но оказва се, сериозно отстъпва на A60 Pro.

 

 

На каква цена се продава Blackview A60 Pro към момента в който четете тази статия, можете да разберете, като посетите официалният сайт на вносителя на Blackview – Smartfonix.com