Изборът на нов смартфон понякога може да е доста по-трудна задача, отколкото вероятно си представяте. Първо трябва да определите най-желаните от вас функции, а след това да се съобразите с наличните оферти на пазара. Разнообразието от модели допълнително може да ви затрудни. Добрата новина е, че сериозната конкуренция между производителите доведе до интеграцията на много премиум характеристики в смартфоните от ниския и средния ценови клас.

 

 

 

Какво ще кажете за елегантно устройство, което има голям дисплей с висока резолюция, двойна камера и мощна батерия и струва по-малко от 200 лева? Да. Такъв смартфон съществува и са нужни само няколко кликвания, за да го поръчате. Представяме ви Blackview А30, който предлага всички гореизброени характеристики при това на цена от 158 лв. Moделът е оборудван с безрамков дисплей с големина от 5.5 инча и HD резолюция от 1280х720 пиксела.

 

 

Toва превръща Blackview А30 в едно от най-добрите предложения в своя клас за мултимедия, работа с приложения и игри. Бързата скорост се гарантира от MediaTek MT6580 процесор, който е с четири 1,3GHz ядра и е допълнен от 2GB RAM. На гърба има две 8-мегапикселови камери, които използват сензори на Sony и предлагат функции като цифрово увеличение, и запис на HDR видео. Поддръжката за Android Go ще гарантира максимална сигурност и бързи софтуерни ъпдейти.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix