ОnePlus проведоха специално събитие, на което не само видяхме новия им флагман в пазара на смартфони, но и иновативните слушалки Bullets Wireless. Toзи аксесоар предлага доста атрактивно съчетание от характеристики и може да се използва не само на OnePlus 6, но и на всяко устройство с Android. Всъщност това са първите безжични слушалки на компанията досега. Bullets Wireless предлагат интеграция на услугата Google Assistant и също така поддържат бързо зареждане, чрез USB Type-C свързаност, съобщава TheVerge.

 

 

Любителите на музиката ще могат да се наслаждават на максимално качество на звука, което се гарантира от Bluetooth кодека AptX. Аудио слушалките са подходящи за хората, които водят динамичен начин на живот, тъй като имат водоустойчиви покрития. Официалните данни на OnePlus разкриват, че батерията осигурява до осем часа за продължително слушане на музика. Потребителите, обаче ще получат с 10 минути зареждане допълнителни пет часа време за работа, което е доста полезно при пътуване.

 

 

Корпусът на Bullets Wireless е изграден от алуминий, а специални магнити премахват възможността да ги оплетете. Aко доближите слушалките една до друга ще паузирате музиката, а отлепянето им ще стартира отново парчето, което слушате. За да активирате Google Assistant е необходимо да задържите продължително Play бутона. Допълнителен ъпдейт ще осигури поддръжка за гласови обаждания. Продажбите в Европа стартират на 5 юни, а цената е €69.

 

Още от Digital: Адаптивните аудио слушалки са новата тенденция сред музикалните аксесоари