Bang & Olufsen е компания, която винаги се е отличавала с впечатляващото аудио качество на своите продукти, като слушалките BeoPaly H8 са един от най-добрите примери за това, тъй като се превърнаха в голям сред потребителите. Датският бранд сега реализира премиерата на нов продукт, който представлява достъпна алтернатива на този популярен модел и носи името BeoPlay H7. Безжичните аудио слушалки споделят много от характеристиките на своя предшественик, без Аctive Noise Cancellation функцията, която е и причината за по-ниската им цена, съобщава DigitalTrends. 

 

Едно от предимствата на BeoPlay H7 е, че предлагат изключително дълъг живот и ще ви позволят да слушате любимите си парчета в продължение на до 20 часа с едно зареждане на батерията, която е със заряд от 770mAh. Потребителите могат да контролират работата им от сензорни бутони, които са разположени върху металната повърхност в дясната слушалка, което е доста полезно. По този начин само с няколко движения на пръста можете да превъртате и паузирате песни, усилвате звука с плъзгането му нагоре или надолу, но също да приемате и входящи разговори директно от своя смартфон. 

 

Maксималното качество на звука се гарантира от поддръжката за aptX и AAC, като слушалките също така имат вграден микрофон и могат да се свързват безжично с други мобилни устройства, чрез Bluetooth 4.1. Атрактивните технически спецификации и елегантния дизайн са отличителните характеристики на BeoPlay H7, което пък е и причина за по-високата им пазарна цена. Новите безжични слушалки на Bang & Olufsen вече могат да се купят от потребителите за приблизително €410, но пък в замяна на това ще можете да се наслаждавате на впечатляващо аудио качество. 

 

Вижте какво трябва да знаем при избора на безжични аудио слушалки