Bentley продължават да поддържат своето реноме на един от най-луксозните и изискани брандове в автомобилната индустрия и това едва ли се оспорва от някого, като сега компанията намери много интересен начин да рекламира своя бъдещ модел. Дизайнери и представители на маркетинговия отдел сега са си партнирали с учени на космическата агенция NASA в уникален проект, който ви показва най-доброто изображение, което някога сте виждали на моста Golden Gate в Сан Франциско. Независимо колко кадри с висока резолюция на това съоръжение сте виждали нито един не може да се бори с него, тъй като тази композиция е направена по специален начин и се отличава с разделителна способност от 51 милиарда пиксела, предаде TheVerge. 

 

Вижте униканата на Bentley Mulsanne.

 

Прочетохте добре, става въпрос за изображение с 51 милиарда пиксела, а не милиона, на което се вижда как луксозният Bentley Mulsanne преминава през него, като опциите за мащабиране са впечатляващи. Самата снимка е интересна и от друга гледна точка, тъй като за направата ѝ са използвани 70 отделни фотоапарата, чиито кадри заедно са комбинирани в един обект с огромни мащаби. За да постигне този ефект компанията използва технологии, на които NASA залагат за панорамни изображения от марсохода Curiosity, което само по себе си е доказателство за нейните предимства.

 

От Bentley споделиха, че ако принтират тази снимка тя би имала размер на футболно игрище, като нейната резолюция отговаря на еквивалента на 51 милиона пиксела. което е най-добро доказателство за нейните размери. Идеята на компанията в случая е да ви покаже колко много внимание отделя на всеки един детайл, колкото и миниатюрен да бъде той, като избора на автомобил колкото струва поне шест пъти повече от годишната заплата в САЩ едва ли е случаен избор за демонстрация. Ако искате по най-добър начин да се потопите и разгледате това изображение с резолюция от 51 милиарда резолюция на модела е необходимо да отворите този линк. 

 

Вижте Bentley Bentayga e най-бързият сериен SUV автомобил в света