Виртуалните валути набират все по-голяма популярност в интернет и се превръщат в основно средство за извършване на плащания в интернет. Едва ли има по-добър пример в това отношение от биткойните, които вече се продават за над $11 хил. и увеличиха стойността си десетократно от началото на календарната година досега. Вероятно не знаете, но има и други криптовалути, които привличат вниманието на потребители и големи инвеститори. като Ethereum.

 

Това е втората най-популярна и скъпа виртуална валута в интернет. Surf Air е алтернативна самолетна компания, която вече извършва полети на европейския пазар и се превърна превозвач в този бранш, който започва да приема плащания с Bitcoin и Ephereum, предаде BusinessInsider. Потребителите вече могат да избират между пет възможности да станат техен клиент, като Unlimited  Global и Unlimited Europe, гарантиращи неограничен брой полети в съответните локации за една година.

 

При сегашните котировки покупката на членство за година на University of Global програмата струва 7.3 биткойна или 156.27 Ethereum, което е еквивалента на $85 132. Същия абонамент, който важи за същия период, но единствено на територията на Тексас и Калифорния може да е ваш срещу $35 452. От своя страна това са 3.04 биткойна или 65.08 Ethereum. Информацията се появява в момента, когато правителствата  в ЕС се опитват да спрат плащанията с криптовалута.

 

Вижте нов трик на хакерите превръща приложенията за Android в генератор на криптовалута