Apple работят усилено над второто поколение на безжичните слушалки AirPods, чиято премиера, обаче няма да е през настоящата година. Компанията няма да успее навреме за празничния сезон в края на 2018г. да разполага с достатъчно количество от този аксесоар и да отговори на високото търсене. Вместо това Apple ще отложат официалната премиера на AirPods 2 за първите месеци на следващата година. Слушалките ще предложат още по-ергономичен и удобен дизайн.

 

Едно от ключовите подобрения в AIrPods 2 ще бъде интеграцията на усъвършенствана система за изолиране на околния шум, съобщава 9to5mac. Това означава, че потребителите ще могат да се наслаждават с максимално качество на любимите си парчета без значение къде се намират и дали около тях е твърде шумно. Някои анализатори твърдят още, че AIrPods 2 ще предоставят възможност да контролираме работата им с гласови команди и Apple работят върху поддръжка за Siri.

 

 

Новата версия на аудио слушалките ще е налична и със специален калъф, предлагащ опция за безжично зареждане. Второто поколение на аксесоара също така ще предложи водоустойчиво покритие, което е подходящо за хората, които водят динамичен начин на живот. В заключение ще отбележим, че Apple разкриха, че интереса на потребителите към AirPods е изключително висок и прогнозират, че ще продадат над 30 млн. броя на слушалките през 2018г.

 

Ето какво да направите, ако имате проблем с Bluettooth аудио слушалките си