Asus ZenBook Flip 14 се очертава като едно от най-интересните устройства на IFA 2017. Впечатляващият лаптоп на компанията е с тегло от едва 1.4 килограма. В същото време 14" устройство е с дебелина от само 13.9 милиметра. Това е стойност, с която не може да се похвали нито един друг хибрид на пазара. Високата производителност е другото сериозно предимство на модела, в допълнение към размерите. Бързата скорост на работа се генерира от Intel Kaby Lake процесор и видео карта NVIDIA. 

 

 

Според официалните данни Asus ZenBook Flip 14 гарантира до четири пъти по-висока скорост за редактиране на видео и до 2.5 пъти за рендване на снимки със специални ефекти, предаде TechRadar. Потребителите ще могат да се сдобият с версия, която работи с четириядрен Core i7 процесор и е допълнена от 16GB DDR4 RAM. Asus твърдят, че 14-инчовия дисплей изглежда на размери, както един 13" лаптоп. Съотношението между екрана и тялото е 80%.

 

Новият модел на Asus е само един от продуктите, които ще бъдат представени на IFA 2017. Останалите характеристики включват сензор за пръстови отпечатъци, платформата Windows 10 и поддръжка за атрактивната функция Windows Hello. По време на IFA 2017 ще разберем повече за европейската премиера на ZenBook Flip 14. Oфициалните продажби на европейския пазар ще стартират до края на септември. Цената на базовата версия ще бъде €799.

 

Вижте какво ще представят най-големите технологични компании на IFA 2017