Милионите фенове на Apple очакват с нетърпение да стартират продажбите на iPhone X и iPhone 8, за да могат сами да изпробват подобренията в новите смартфони. Остават броени седмици, докато започне масовото разпространение на устройствата по цял свят. Компанията няма намерение да губи време и вече е започнала работата по следващото поколение на iPhone, което ще бъде представено през втората половина на 2018г. Apple планират да променят своята стратегия, предаде BGR.

 

През следващата година ще бъдат представени не един, а два различни модела, които ще наследят iPhone X. Oсновната разлика между тях ще е свързана с големината на дисплеите, като дизайна вероятно ще е сходен и за двата модела. По-голямото устройство ще е базирано на нова платформа с добавена реалност на Apple, която ще позволи на потребителите да си взаимодействат едновременно с реални и виртуални обекти. Другото предимство на този модел ще е по-голямата батерия.

 

Броят на хората, които искат да работят по-дълго време с едно зареждане на iPhone е доста голям. Apple ще се опитат да задоволят претенциите им със следващата генерация на смартфоните. От гледна точка на името можем да очакваме моделите да се казват iPhone XI и iPhone Xl Plus. Все още е твърде рано да гадаем какви подобрения ще видим в устройствата. Със сигурност наследниците на iPhone X ще са обект на множество слухове и спекулации в следващите месеци.

 

Вижте къде можем да купим iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X с най-ниска цена